Om

Hvor det hele startede...

Vores historie

 LIFETIME Kidsrooms - et brand af den familieejede company M. Schack Engel A / S

 

 M. Schack Engel A / S har siden 1972 lanceret brandet LIFETIME kidsrooms,  men kan se tilbage på mange årtiers erfaring i møbelbranchen. Historien om møbelproduktion i Danmark går tilbage til 1924, da Lars Hans Engel, bedstefar til den nuværende ejer, åbnede et værksted med udførende tømrer- og snedkerarbejde.. Hans søn, Martin Schack Engel, overtog virksomheden i 1958, og udvidede sortimentet med en lille møbelproduktion.

 

 Det særlige kendetegn: Alle møbler blev lavet af fyrretræ og elementerne blev holdt sammen med trækiler.

 

 På grund af stor efterspørgsel, blev der fokuseret på udvikling og produktion af børne- og ungdomsøbler samt investeret i personale og udstyr til møbelproduktionen. På samme tid blev der taget udgangspunkt i det succesfulde møbelprogram LIFETIME Classic, den direkte forgænger til det nuværende program LIFETIME kidsrooms Original. Udviklingen i børneprogrammet blev stærkt forceret af familiens tredje generation. Lars og John Engel indgik i virksomheden 1982 og stiftede 8 år senere salgsselskabet M. Schack Engel A/S.

 

 Virksomheden overkig endeligt til brødrene i 1992 og begge selskaber fusionerede i 2008 til M. Schack Engel A / S. De to brødre er i den daglige ledelse understøttet af medejer Keld Nielsen. Til dags dato er alle LIFETIME Kidsrooms Original møbler fremstillet i vores egen moderne maskinpark og af faguddannet personale i Danmark. LIFEETIME er udviklet i samarbejde med en lang række designere under hensyn til de nyeste tendenser og med hensyn til at være inspirerende til børns leg, læring, udvikling og trivsel.

Find en forhandler i din nærhed