Om

Børn har bare brug for leg, udvikling og læring. :D

Vores vision

Bæredygtig og miljøbevidst

Vi bruger specielt udvalgt fyrretræ fra bæredygtige skovbrug. Træet vokser langsomt under vanskelige klimatiske forhold. Dette skaber et stærkt træ, som er velegnet til at producere vore møbler i høj kvalitet. Træet er behandlet med miljøvenlige lakker og bejdser på vandbasis. LIFETIME Kidsrooms modtog allerede tilbage i 2004 den grønne miljøpris for deres miljøvenlige produkter.

Sikre og stabile konstruktioner 
Møblerne forbliver stærke og robuste i mange år, også selvom de bliver adskilt, samlet og bygget om til andre sengekombinationer igen. Vore senge er testet af TÜV og overholder de europæsike sikkerhedskrav i henhold til BS-EN 747 - 2012.

Kvalitet og garanti 
Alle vore møbler bliver produceret af avanceret udstyr og faguddannet personale. Vi kan herfor tilbyde vores sengeprogram med en 5 års garanti på alle sengens konstruktioner. Vores fokus ligger på kvaliteten, som skal være en vedvarende faktor i sengesystemet, også efter sengen har forladt vores værksted.

Leg, læring & udvikling 
Med vores praktiske møbelprogram kan du kan indrette værelset helt efter egen smag og tilpasset til dine børns behov og alderstrin.

Find en forhandler i din nærhed