Disclaimer

" Oplysningerne på denne hjemmeside er kun til generel information. Oplysningerne er leveret af M. Schack Engel A/S, som bestræber sig på at holde oplysningerne ajourførte og korrekte. Der gives ingen erklæringer eller garantier af nogen art for eventuelle fejl eller manglende oplysninger om fuldstændighed, nøjagtighed, pålidelighed eller ligeledes fejl eller manglende oplysninger om produkter, tjenester eller relateret grafik indeholdt på hjemmesiden. Enhver afhængighed du placerer på sådanne oplysninger er derfor på egen risiko.

Under ingen omstændigheder vil vi være ansvarlig for tab eller skade, der udspringer af eller i forbindelse med brugen på dette website.

Gennem dette websted vil du have mulighed for at blive ledet til andre hjemmesider vi links, som ikke er under kontrol af M. Schack Engel A/S. Vi har ingen kontrol over indholdet og tilgængeligheden af ​​disse websteder. Oplistning af ​​eventuelle links indebærer ikke nødvendigvis en anbefaling fra vores side eller en overenstemmelse med vore synspunkter.

Det er i M. Schack Engel A/S' interesse at hjemmesiden kører problemfrit og at der foretages flest mulige tiltag for at opretholde en fejfri funktion af denne. M. Schack Engel A/S påtager sig intet ansvar hvis at hjemmesiden er midlertidigt utilgængelig på grund af tekniske problemer, som ligger udenfor vores ansvarsområde."